ZELENÉ POTRAVINY

Životu k životu pomáhá jen živé.

Proč zařadit zelené potraviny (ječmen a chlorellu) do jídelníčku?

Protože naše současná strava nám není schopna (a ani nemůže) dodat vše, co tělo potřebuje. A proč vlastně zelené potraviny a ne něco jiného? Třeba nějaký potravní doplněk?

Protože opravdu kvalitní zelené potraviny se v těle chovají jako výživa, jídlo, koncentrovaná zelenina. A jak to vím? Ze zkušenosti vlastní, rodinné, ale dnes už i desítek lidí kolem mne. Pokud budu 3 měsíce jíst POUZE ječmen s chlorelou, mé tělo mi poděkuje a budu se cítit skvěle! (Samozřejmě to není nutné!) To se určitě nedá říct ve chvíli, kdy budu 3 měsíce konzumovat pouze potravní doplněk :)).

Základní vlastnosti kvalitních Zelených potravin:

  • Sytí na buněčné úrovni a čistí tělo zároveň a po celou dobu jejich pití a jedení
  • Chlorofyl - čistí krev a narovnává krevní obraz, léčí anémii, hojí řezné rány a popáleniny, má protirakovinné účinky, podporuje těhotenství, zvyšuje produkci hemoglobinu a červených krvinek, podporuje přenos kyslíku, regeneruje organizmus a zpomaluje stárnutí, podporuje imunitní systém, má silný deodorační účinek, hojí zuby a dásně, umí vyrovnávat krevní tlak a posiluje srdeční sval
  • Enzymy - bez nich by nebylo života, součástí všech chemických reakcí těla včetně trávení, velké množství trávicích enzymů
  • Zásadotvornost - jsou zásadité i zásadotvorné, dříve jsme jedli až 80% zásadotvorných a 20% kyselinotvorných potravin, dnes jíme až 90% kyselinotvorné chemicky i tepelně upravované stravy, ječmen má stejné PH jako mateřské mléko
  • Antioxidanty - jen z čerstvé tepelně neupravené stravy, pomáhají proti předčasnému stárnutí, kornatění tepen, nádorům, cukrovce, snížené imunitě, zánětům, UV záření a toxickým látkám z prostředí i z tepelně upraveného jídla.

Jak vybrat a "nepřebrat"?

V mých očích je podstatné mít dobré recenze od lidí, kterým zelené potraviny pomohly. A nejdůležitější je mít vedle sebe někoho, kdo má zkušenosti, dokáže provést detoxikačním procesem a nastavit dávkování na míru.

Zelené potraviny nemohou v těle vyvolat nic, co už by v něm neprobíhalo. Jen to zviditelní a pomohou imunitnímu systému se s tím vyrovnat.

Sama je jím 10 let i s celou rodinou a považuji je za výživový základ. Bez nich bych rozhodně v tuhle chvíli už nežila plnohodnotným životem. Ráda Ti předám informace o zelených potravinách osobně - zajdeme na kávu (tu mám taky ráda :)).  


Chceš vědět víc?

Zavolej mi na tel: +420 724269448 nebo napiš na mail: b.kotkova@seznam.cz

© 2020 Život jako jablko
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky